• Percy Jackson: Sea of Monsters Imdb

    • Release info:
      Percy Jackson Sea of Monsters (2013) BluRay 720p 800MB Ganool
      Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) 720p BrRip x264 - YIFY
      Percy Jackson Sea of Monsters (2013) 720p WEB-DL 700MB Ganool
      Percy Jackson Sea of Monsters (2013) DVDRip 450MB Ganool
      Percy Jackson Sea of Monsters 2013 720p BluRay x264-Felony [PublicHD]
    • A commentary by
      Apiq Ader
    • This is Percy Jackson: Sea of Monsters !
    • Rated
      10
  • Comments on this subtitle (1)

    • 11/11/2013 1:39 AM
      Apiq Ader (Owner)

      Percy Jackson Sea Of Monsters !

      Page Fb: Here

    • 11/11/2013 2:30 AM

      terbaik bro... minta tolong kalau dapat wat subtitle muvie ni The Closed Circuit (2013)... tq :)

    • 11/11/2013 2:34 AM

      terima kasih, Apiq!

    • 11/11/2013 3:58 AM

      Terima kasih banyak2

    • 11/11/2013 7:51 AM

      Terima kasih Afiq....besar pahala memberikan kesenangan kepada orang lain....macam pak cik ni...buta ingeris.

    • 11/11/2013 8:01 AM

      thanks Apiq...

      belum tengok habis....

      cuba sync kan sub ni dengan versi ini :

      Percy.Jackson.Sea.of.Monsters.2013.1080p.WEB-DL.x264.AC3-GT

      nampaknya macam sync je sub ni.....

      thanks again.....

    • 11/11/2013 8:43 AM
      Apiq Ader (Owner)

      Sama-sama semua. .
      manlox : Maaf-maaf, tp x buat untuk muvie The Closed Circuit. .
      tokmat : Rasanya mmg masih boleh diguna untuk versi web-dl. .kalau x sync pun, mungkin dlm setengah second je. .Sebab yg ni lebih sync dengan versi dvdrip. .

    • 11/11/2013 10:22 AM

      Tadi try untuk Versi WEB DL 720.. Ngam jgak.. Ty apiq.

    • 11/11/2013 3:10 PM

      terima kasih apiq ader, subtitle anda buat memang MELAYU betul.. TAHNIAH

    • 11/11/2013 3:50 PM
      Apiq Ader (Owner)

      Welcomes. .& tq syahiran1988. .Selamat Menonton !

    • 11/11/2013 7:35 PM

      Terbaik

    • 11/12/2013 10:54 AM

      TQ BRO..great job . .

    • 11/13/2013 6:54 PM

      apiq memang terrrrrbaik...
      :)

    • 11/14/2013 7:54 AM

      lepas ni buat sub untuk smurfs 2 pulak.......apiq ader memang terbaik la

    • 11/14/2013 7:56 AM

      lepas ni buat sub smurfs 2 pulak...apiq ader memang terbaik...