• The Expendables 2 Imdb

  • Comments on this subtitle (5)

    • 10/10/2012 8:25 AM

      terima kasih terima kasih terima kasih...

    • 10/11/2012 2:25 PM

      Boleh tahu movie ni rip dari mana?

      Sebab sy download version Qaqin (Jiwang) tak sync...

    • 10/12/2012 4:10 AM

      Terbaikk la Mor...tima kasih!!

    • 10/12/2012 4:11 AM
      mor (Owner)

      @hairul123
      Saya biasa download di torrentz.eu
      Sub ini sesuai dgn release2 berikut:-

      The Expendables-2-[2012]-480p-BRrip-x264-StylishSalh (Stylish Release)

      The.Expendables.2.2012.iNTERNAL.BluRay.x264-AVSHD

      The.Expendables.2.2012.720p.BluRay.x264.YIFY

    • 10/12/2012 7:35 AM

      sync dengan The Expendables 2 (2012) [720p BR] - 750MB - ShAaNiG

    • 10/24/2012 6:19 AM

      terbaik sekali TQ

    • 12/28/2012 9:38 AM

      BRO KENAPA AKU DIA KELUAR SUB DLU BARU ORG CKP?

    • 12/28/2012 11:09 AM

      nape tak same erk....subtitle dia lju dri dia ckp...ie sye dh download yg bluray The expendebles 2 (2012) brrip 720p 264 sye harap mor tlong baiki yer...

    • 12/28/2012 12:24 PM
      mor (Owner)

      Saya minta maaf sgt2...Movie ni utk keluaran bluray memang timing lain2...Tak perasan pulak...Tapi, sub ini sync untuk sources yg saya senaraikan di atas...Bagi, yg suka download keluaran ganool atau sparks..Sub ini memang tak sync...Maaf sudah menyusahkan...

    • 2/2/2013 2:19 PM

      movie ni mula2 dia kuar bluray rusia kualiti tak berapa berapa bagus ....lepas tu dia keluar bluray ver usa gred a punya....yg mor buat bluray versi rusia ....yg bluray versi usa dia tulis mcm ni The Expendables 2 (2012) PROPER 720p,1080p BluRay sebab tu ada sub yg tak sama....

       

    • 2/2/2013 2:30 PM
      mor (Owner)

      rambo5876
      Terima kasih. Great info!!!

    • 4/4/2013 9:39 AM

      Tengkyu Bro!! tengkyu2!! terbaekkk..
      mohon uploadkn subs malay utk movie "the grey " dan " the day (2012)" ..
      jenuh cari xjumpe..

    • 5/12/2013 1:59 PM

      Timing sesuai dengan The.Expendables.2.2012.720.BluRay.x264.YIFY.

      Terima kasih \(^o^)/

       

    • 5/13/2013 7:29 AM

      100% BM.......terbaik la MOR!!!!

    • 5/27/2013 5:04 AM

      Nice sub..Keep it up.