Redemption (Hummingbird) Imdb

  • Release info:
    Redemption 1080p WEB-DL DD5 1 H 264-HKD
  • A commentary by
    Uvejs
  • I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një i ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal te Londrës konfiskon një mundësi për të marrë përsipër identitetin e një burri tjetër , transformimin në një engjëll hakmarrës në proces.