Subtitles for

Poster

Strong Woman Do Bong-Soon (Strong Girl Bong-soon / Himssenyeoja Dobongsoon / 힘쎈여자 도봉순) Imdb Flag

  • Year: 2017
  • Subtitles rated good
  • Not rated
  • Visited
Language Release Name/Film title Files H.I. Owner Comment
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E16.END.170415.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 16. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E15.170414.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 15. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E14.170408.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 14. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E13.170407.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 13. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E12.170401.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 12. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E11.170331.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 11. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E10.170325.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 10. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E09.170324.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 9. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E08.170318.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 8. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E07.170317.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 7. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E06.170311.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 6. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E05.170310.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 5. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E04.170304.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 4. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E03.170303.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 3. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E02.170225.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 2. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E01.170224.720p-540p-450p-XViD-WITH-iPOP-BarosG-LIMO-NEXT-CHAOSrel   riri13
[Viki Version] Perfectly synced for all versions (bigger and smaller) of episode 1. Enjoy:):):) {Not mine I've just uploaded It and synchronized it to fit all of the versions} 
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순ㅡStrong-Woman-Do-Bong-Soon-E12-MM   marshmello
Hope you like it! Strong Woman Do Bong Soon E12! Rate GOOD please! Maap gaes kalo ada kesalahan, typo dsb:3 
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순ㅡStrong-Woman-Do-Bong-Soon-E08-MM   marshmello
Maap gaes gabisa aplod e10. Tadi udah ngerjain lumayan banyak ngga ke save masa, it's so tiring and nyesekin. Juga jaringannya error (sumpah ya, buat ngedit ini aja error berkali kali), jadi aku tidak bisa buka gugel translate. I can't do this sub without gugel translate's help~ 
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순ㅡStrong-Woman-Do-Bong-Soon-E06-MM   marshmello
Hope you like it! Strong Woman Do Bong Soon E06! Rate Good please! Maaf jika ada kesalahan, buru-buru mau latian^^ just info, saya hanya bisa ngesub ep yang tayang hari sabtu jadi dikerjainnya hari minggu, saya masi sekolah awgwg:v  
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순ㅡStrong-Woman-Do-Bong-Soon-E02-MM   marshmello
Hope you like it! Strong Woman Do Bong Soon Episode 01 dan 02. Tolong hargai kerja keras subber dengan memberikan rate good😂 Kapan bisa lanjut ngesub ya alloh😣😓 
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순ㅡStrong-Woman-Do-Bong-Soon-E01-MM   marshmello
Hope you like it! Strong Woman Do Bong Soon Episode 01 dan 02. Tolong hargai kerja keras subber dengan memberikan rate good😂 Kapan bisa lanjut ngesub ya alloh😣😓 
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E03.170303ㅡNix   Nixie
DramaFever | Manual translate tanpa melihat videonya, maaf jika ada bagian yang tidak sesuai. Terima kasih | Instagram : @small.vision 
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E02-FTS   misterkey
Manual Translations and Listening By ☆F3S☆. Don't Remove CREDIT/MARKING and Don't Re-UPLOAD this subtitle. Please rate if you like the subtitle.  
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E01-FTS   misterkey
Manual Translations and Listening By ☆F3S☆. Don't Remove CREDIT/MARKING and Don't Re-UPLOAD this subtitle. Please rate if you like the subtitle. 
Indonesian 힘쎈여자ㅡㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E00-FTS   misterkey
Manual Translations and Listening By ☆F3S☆. Don't Remove CREDIT/MARKING and Don't Re-UPLOAD this subtitle. Please rate if you like the subtitle. 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E16END-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Halo semuanya... Akhirnya SWDBS sudah tamat dengan ending yang super-clear sekali. Semua karakter tidak ada yang ditinggalkan, dijelaskan sudah semua kasusnya 😁 Anyway, all thanks untuk semuanya yang sudah mempercayakan menggunakan sub dariku. Pokoknya makasih banyak❤ ❤ Sampai nanti di project selanjutnya~ 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E15-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E14-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E13-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E12-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E11-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E10-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E09-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E08-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E07-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E06-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E05-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E04-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤ 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E03-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] ==HARAP BACA KOLOM KOMENTAR== Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E02-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순ㅡㅡStrong.Woman.Do.Bong.Soon.E01-by. nuneLymee   nuneLymee
[DramaFever Version] Manual subtitle translation by nuneLymee... Don't REMOVE credit, don't Sell or Re-upload please... Thanks for download. Enjoy watching! Please rate❤  
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.SoonㅡALLㅡEPISODEㅡ1-16.END[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
All Episode, Recommennded! Thanks for using our subtitle! (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.16.END[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Terima kasih yang sudah pakai sub asma ^^. Enjoy (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.15[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Uri Lovely Bong-Min Sweet banget di Episode ini, Happy Watching ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.14[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.13[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.12[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.11[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.10[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.09[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.08[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.07[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.06[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.05[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal (seperti salah tafsir, dll) admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.04[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Happy watching ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.03[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Revisi episode 3 karena kesalahan terjemahan ^^. Happy watching, untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik (typo) segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^. Kalau kesalahannya fatal admin akan reupload, karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.02[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Maaf ya Typo guys. Happy Watchingg ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik dan segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^ karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep.01[ASMA FRUITY]   asm4fru1ty
Maaf ya Typo guys. Happy Watchingg ^^ Note : Untuk para pengguna, demi kenyamanannya jikalau ada kata-kata salah ketik dan segala macamnya akan diperbaiki dan diletakkan bersamaan dengan episode selanjutnya ya ^^ karena subscene tidak bisa di update. Enjoy ^^ (YD) 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍. Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E03.170030   Nixie
DramaFever | Manual translate tanpa melihat videonya, maaf jika ada bagian yang tidak sesuai. Terima kasih | Instagram : @small.vision 
Indonesian 힘쎈여자ㅡ도봉순 커밍. Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E01.170224 [NamjoonUnion]   Revevere
HDTV-HEVC264 
Indonesian 힘쎈여자 도봉순.Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E01.HDTV.NEXT   faridusman
Diterjemahkan Oleh: f4r1du5m4n || Visit my blog in: http://subindofaridusman.blogspot.com || Or my fanpage in: http://www.facebook.com/FU.Indo.Subs 
Indonesian ㅡ Strong Woman Do Bong-Soon ㅡ NF WEB-DL 480p & 720p Pahe.in (Complete)   Drafeir
Netflix Retail · Cocok untuk versi NF WEB-DL dari Pahe.in. 
Indonesian ㅡ Strong Woman Do Bong-Soon ㅡ NF WEB-DL (Complete Episode 01-16)   Drafeir
Netflix Retail · Cocok untuk versi NF WEB-DL dari Pahe.in. 
Indonesian WEB-DL episode 16 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 15 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 14 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 13 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 12 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 11 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 10 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 09 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 08 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 07 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 06 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 05 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 04 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 03 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 02 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian WEB-DL episode 01 Pahe.in   Altruis
 
Indonesian Strong.Woman.E16.END_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like, If u don't like no need to rate. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E15_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like, If u don't like no need to rate. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E14_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E13_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E12_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E11_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like, If u don't like no need to rate. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E10_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E09_Ni2   Nini Tjae
[Sub from VIU English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E08_Ni2   Nini Tjae
[Sub from VIU English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_*  
Indonesian Strong.Woman.E07_Ni2   Nini Tjae
[Sub from VIU English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E06_Ni2   Nini Tjae
[Sub from VIU English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E05_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E04_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E03_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E02_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.E01_Ni2   Nini Tjae
[Sub from Dramafever English Version]. Enjoy, please rate "Good" if u like. Thanks ^_* 
Indonesian Strong.Woman.Do.Boong.Soon.Ep.1   shineeast
Translated by me. Rate if you like it. :) 
Indonesian Strong.woman.do.boong.soon.2   shineeast
Text by DramaFever ★ rate if you like it. THANK YOU. Dont reupload pls :) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep03.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep02.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.Ep01.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E16.END untuk versi HDTV   ebs135
Strong Woman Do Bong Soon Episode 16 (END) untuk versi HDTV. Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E15 untuk versi HDTV   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 15 versi HDTV. Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E14 untuk versi HDTV   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 14 untuk versi HDTV. Semoga berkenan.  
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E13 untuk versi HDTV   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 13 untuk versi HDTV. Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E12 untuk versi HDTV   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 12 untuk versi HDTV. Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E11   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 11. Untuk versi HDTV. Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E10 Revisi 1   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 10. Revisi typo dan sedikit perbaikan terjemahan dari versi rilis pertama. Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E10   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 10 Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E09 Revisi 1   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 09. Revisi typo dan perbaikan terjemahan dari versi rilis pertama. Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E09   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 09 Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.E08   ebs135
Strong Woman - Do Bong Soon Episode 08 Semoga berkenan. 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep16.END.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep15.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep14.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep13.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep12.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep11.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep10.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep09.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep08.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep07.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep06.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep05.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong.Woman.Do.Bong.Soon.2017.Ep04.WebRip-ALF   Sultan_Sub
Resync from 4sm4fru1ty ( For Web Rip ) 
Indonesian Strong Woman Do Bong-Soon (힘쎈여자 도봉순) - EP 6   GimjangKimchi
Strong Woman Do Bong-Soon EP 6. Manual Translate. Rate and Don't Re-Upload, please. Mohon maaf jika ada typo atau kesalahan lainnya. Follow me: @GimjangKimchi 
Indonesian Strong Woman Do Bong-soon (2017) Episode 11-16 Indonesia   kikywebsite
 
Indonesian Strong Woman Do Bong-soon (2017) Episode 01-10 Indonesia   kikywebsite
 
Indonesian Strong Woman Do Bong Soon Ep. 16 End Indonesia All Versi   pirzands
Terimakasih Telah Menggunakan Sub dari Pirzands , Maaf jika banyak kesalahan, hanya sekedar berbagi.. 
Indonesian Strong Woman Do Bong Soon ep 1   fasisor734
 

View all available subtitles (all languages)